Om Lotta Holmqvist

Resultat skapas av människor. Jag drivs av att utveckla människor till sin fulla potential och frigöra individens, gruppens och verksamhetens dolda resurser. 

Jag erbjuder verksamhetsinriktade konsulttjänster inom organisationsutveckling. I samarbete med mina kunder skapar vi värde genom fokus på chef- och ledarskap och individens utveckling.” Mina kunder är komplexa organisationer med behov av strukturerat affärsmannaskap, för att driva strategier och processer. De är också mindre företag som behöver konkret kunskapsöverföring och genomförande av operativa förändringsarbeten. Jag arbetar med energi och engagemang. Jag är proaktiv och föreslår lösningar. För att du tydligt ska kunna mäta mina resultat, använder jag mig av olika mätinstrument.

I mitt tidigare arbete har jag varit en del av en global ledningsgrupp i 12 år och har helheten och affärsnyttan i fokus.

Erfarenhet
Fram till 2013 var jag Organizational Development Director på SWEP, ett företag i Landskrona med ca 900 anställda vid sex fabriker med säljkontor över hela världen. Idag driver jag Holmqvist Development Consulting och är baserad i Lund.

Sociala medier

Skärmavbild 2017-04-04 kl. 10.15.24

Logo-2C-CMYK-0p5in-R